خدمات کنونی در پهنای باند و سرعت اینترنت در شان ملت ایران نیست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اقدامات انجام شده در یکصد روز از عملکرد این وزارتخانه گفت: در این مدت بررسیها در زمینه خدمات دهی در پهنای باند و سرعت اینترنت نشان داد که این خدمات در شان ملت ایران نیست...
ادامه مطلب...
دوشنبه 11 آذر 1392
روند سیبرنتیکی شدن جامعه ایرانی: پتانسیل ها و خطرات

آمار منتشره و بسیارمخشوشی که درباره تعداد و میزان به روز شدن و درجه بندی وبلاگ ها و سایت های ایرانی وجود دارد، تعداد آنها را در حدود یک میلیون و نیم و شمار نمونه های «فعال» آنها را حدود 150 هزار و ایران را دارای حدود 10 میلیون کاربر اینترنتی و زبان فارسی را در رده ای بین پنجم تا دهم در جهان قرار می دهند...
ادامه مطلب...
دوشنبه 20 آبان 1392
برندگان احتمالی نوبل کیستند؟

موسسه تامسون رویترز به عنوان یکی از بزرگترین منابع اطلاعات حرفهای و تجاری سالانه لیستی از پیشبینیهایش را درباره برندگان احتمالی جوایز ارزنده نوبل در بخشهای فیزیک،شیمی، پزشکی و اقتصاد منتشر میکند.
براساس گزارش تامسون رویترز، این موسسه لیست برندگان احتمالی نوبل 2013 را به تازگی منتشر کرده است. تامسون رویترز که از سال 2002 تاکنون توانسته 27 برنده نوبل را به دقت و درستی پیشبینی کند، با کند و کاو در میان استنادات به مقالهها و مطالعات علمی، تاثیرگذارترین محققان را در زمینه علوم شیمی،فیزیک، پزشکی و اقتصاد شناسایی میکند...
ادامه مطلب...
دوشنبه 15 مهر 1392
رفع فیلتر فیسبوک نیازمند مجوز شورایعالی فضای مجازی است
شورایعالی فضای مجازی، وظیفه رسیدگی به مساله رفع فیلتر فیسبوک را برعهده دارد و تاکنون ابلاغیهای در این مورد نداده است.
سردار اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده ناجا در واکنش به عضویت بعضی از وزرا در شبکه اجتماعی فیسبوک بیان کرد و گفت: البته ممکن است در جلسه اول شورایعالی فضای مجازی که با حضور روحانی برگزار میشود، این موضوع طرح و بررسی شود، اما تاکنون مقررات تغییر نکرده است و ما از بعضی وزرا و مقامات انتظار داریم مانند مردم رفتار کنند.
او دیروز در همایش سراسری روسای پلیس اطلاعات و امنیت ناجا افزود: کمیسیونهای ویژهای در شورایعالی فضای مجازی وجود دارند که به این موضوع رسیدگی میکنند، البته از همه اظهارنظرها تاکنون اینگونه برداشت میشود که تغییر نظری درباره رفع فیلتر فیسبوک نداریم. متاسفانه بعضی از دستگاهها از فیسبوک به عنوان ارتباط با مخاطب بیرونی استفاده میکنند که این تنها یک توجیه است و مجوز قانونی در اینباره وجود ندارد...
ادامه مطلب...
دوشنبه 25 شهریور 1392
تامین اینترنت در اماکن عمومی وظیفه دولت است

کمیسیون تنطیم مقررات ارتباطات با تصویب نظام نامه خدمات اجباری عمومی - USO - دولت را مکلف کرد که برای خدمات تکلیفی در بخش ارتباطات، از محل منابع عمومی کشور و درصدی از درآمد اپراتورهای بخش مخابرات و پست هزینه کند.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با تصویب نظامنامه خدمات اجباری عام موارد جدیدی به این نوع خدمات افزود که براساس آن تامین اینترنت در اماکن عمومی یک سرویس اجباری مخابراتی شد...
ادامه مطلب...
شنبه 5 اسفند 1391
امروز آخرین مهلت ثبت نام VPN قانونی

متقاضیان دریافت VPN قانونی باید تبعات هرگونه استفاده غیرمجاز از سامانه VPN قانونی را بپذیرند و در صورت اثبات استفاده غیرمجاز، این خدمات برای آنها قطع میشود و حق هرگونه اعتراضی در این زمینه را نخواهند داشت.
به گزارش مهر، ثبت نام سازمانهای و موسسات برای دریافت VPN قانونی از 27 بهمن ماه امسال برای مدت یک هفته آغاز شده که براساس ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی - وابسته به شورایعالی فضای مجازی - متقاضیان دریافت مجوز شبکه اختصاصی مجازی برای استفاده از این نوع خدمات باید شرایط و مقرراتی را رعایت کنند.
مرحله نخست این ثبت نام برای تمامی اشخاص حقوقی متقاضی دریافت خدمات رسمی VPN است که این متقاضیان تا امروز پنجم اسفندماه 91 فرصت خواهند داشت برای ثبت نام از طریق سایت اینترنتی به نشانی www.vpn.ir اقدام کنند...
ادامه مطلب...
شنبه 5 اسفند 1391
نقشهای از جهان اینترنت

350 هزار وبسایت بزرگی که هماکنون در اینترنت وجود دارند اگر مناطقی حقیقی بودند،نقشهای که از موقعیت آنها در جهانشان طراحی میشد میتوانست به شکل این نقشه باشد.
به گزارش پاپساینس، تا سال گذشته،تعداد کل وبسایتهای فعال موجود در اینترنت 650 میلیون وبسایت بود، این تعداد با سرعتی غیرقابل کنترل درحال افزایش است اما اگر در همین لحظه تعداد وبسایتهای اینترنتی ثابت میشد و رشد آنها متوقف میشد، کاربران میتوانستند طی پنجاه سال آینده با سرعت پنج سایت در دقیقه در اینترنت، برای 12 ساعت در روز و 365 روز در سال به گشت و گذار بپردازند، و با این شرایط تنها 10 درصد از جهان اینترنت را مشاهده میکردند...
ادامه مطلب...
دوشنبه 9 بهمن 1391
رصدخانه ملی با تلسکوپ 3.4 متری

مجری طرح رصدخانه ملی گفت: این رصدخانه به یک تلسکوپ 3.4 متری از نوع بازتابی مجهز میشود که قطر آینه آن 3.4 متر خواهد بود
به گزارش ایرنا، دکتر رضا منصوری با بیان اینکه کار طراحی مفهومی تلسکوپ ملی درقالب 60 سند انجام شده است خاطر نشان کرد: این اسناد که حاوی جزئیات طراحی اپتیکی، مکانیکی، کنترل و نرم افزار و ابزارگان (ابزار رصدی) است، اواخر سال گذشته برای داوران بین المللی و جمعی از منجمان معروف ارسال شد تا نقاط ضعف و قوت آن را اعلام کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: همچنین اسفند سال گذشته در جریان یک همایش سه روزه از 10منجم سرشناس دنیا دعوت به عمل آوردیم و این طرح از سوی آنان نقد وبررسی شد و پیشنهادهایی نیز در زمینه بهبود ساخت تلسکوپ از طرف این افراد ارائه و ایرادهایی نیز مطرح شد.
مدیر پروژه رصدخانه ملی با بیان اینکه این پروژه در راستای طرحهای ماندگار 25 درصد پیشرفت داشته است گفت: تنها یک دوازدهم بودجه مصوب این طرح در سال جاری به این طرح اختصاص یافته است.
پروژه ساخت رصد خانه ملی از سال 1387 به عنوان یکی از طرحهای کلان ملی فناوری به تصویب رسید و کار شتاب بیشتری گرفت.
به نقل از: همشهری آنلاین- 1بهمن
دوشنبه 2 بهمن 1391
یادگیری با تکنولوژی موبایل

چگونه موبایل می تواند سطح سواد و آموزش را برای افراد بالا ببرد؟ به ویژه برای کشورهایی که دسترسی به کتاب ندارند اما از تکنولوژی موبایل های بالایی برخوردارند؟ چگونه این تکنولوژی می تواند معلمین حرفه ای را در گسترش دانش خویش یاری کند؟ و همچنین این وسیله چگونه می تواند فرصت های برابر برای دختران و زنان در یادگیری ایجاد کند؟...
ادامه مطلب....
دوشنبه 18 دی 1391
دنیای دیجیتال را دوستدار محیط زیست کنید

فرقی نمیکند گوشی هوشمند داشته باشید یا تبلت، لپ تاپ یا دوربین دیجیتال؛ هر چه مدت طولانیتری از یک دستگاه دیجیتال استفاده کنید، برای محیط زیست بهتر خواهد بود.
مجله رایانهای آلمانی c't گزارش داد، عواملی که بر طول عمر یک دستگاه دیجیتال اثرگذار است، متنوع است: از توانایی تعویض باتری بگیرید تا امکان افزایش حافظه یا امکان روزآمدسازی تعداد بسیاری از نرم افزارها، تضمینی برای افزایش عمر این دستگاههاست.
لپ تاپها نسبت به رایانههای معمولی برای محیط زیست بهترند، چون مصرف برق کمتری دارند. در همین حال، چاپگرها و نمایشگرها اغلب دارای برچسب کیفیت هستند که بهرهوری در مصرف انرژی و سطح اندک مواد سمی به کار رفته در تولیدشان را تضمین میکند.
انتقاد کارشناسان این است که این امر کمتر برای لپ تاپها، رایانههای میزی یا تبلتها اتفاق میافتد. چنین برچسبهایی برای گوشیهای هوشمند هم در نظر گرفته نشده است.
ایده خوبی که میتواند موجب صرفهجویی در مصرف انرژی شود، از برق کشیدن دستگاههای تشنه انرژی هنگام استفاده نکردن از آنهاست. در غیر این صورت، رایانههای میزی قدیمی، بسته به مدلشان، ممکن است بین 2 تا 15 وات برق در زمان آمادهباش (استندبای) مصرف کنند.
در واقع، برخی روترهای وای-فای، پروژکتورها و چاپگرهای لیزری هنگام آمادهباش بیش از 10 وات برق مصرف میکنند. بعضی از تلویزیونهای پلاسما هم تا 20 وات برق مصرف میکنند. اما لازم نیست در مورد برق مصرفی لپتاپها یا گوشیهای هوشمند نگران باشید.
به نقل از: همشهری آنلاین
دوشنبه 11 دی 1391
پیتر هیگز افتخار سال 2012 شد
پیتر هیگز،فیزیکدانی که وجود ذره بوزون هیگز را پیشبینی کردهبود، به عنوان یکی از افتخارات سال 2012 میلادی شناخته شد.
به گزارش BBC، هیگز در دهه 1960 به همراه تعدادی دیگر از فیزیکدانان مکانیزمی را ارائه دادند که میتوانست چگونگی ایجاد جرم در بنیادیترین بخشهای جهان هستی را تشریح کند. این مکانیزم وجود ذرات هیگز را پیشبینی میکرد، ذرهای که در سال 2012 توسط برخورددهنده بزرگ هادرون کشف شد.
پیتر هیگز به واسطه این کشف خود اکنون در میان گروهی 65 نفره از برترین افتخارات سال 2012 که در زمینههای هنر،موسیقی، علوم،سیاست، صنعت و مذهب دستاورد قابل توجهی داشتهاند قرار گرفته است.
کشف ذره بوزون هیگز در ماه جولای منجر به انتخاب بلافاصله این فیزیکدان 83 ساله به عنوان شوالیه علمی شد. وی اکنون به عنوان کاندیدای نوبل فیزیک نیز انتخاب شده است.
پیتر هیگز امسال به خاطر ارزش ملی قابل توجهی که برای بریتانیا داشتهاست در لیست افتخارات سال قرار گرفته و جایزه افتخار سال را به همراه گروهی دیگر از افتخارآفرینان در زمینههای مختلف دریافت کردهاست.
به نقل از: همشهری آنلاین
دوشنبه 11 دی 1391
کمترین و بیشترین سرعت دانلود اینترنت در کشور چقدر است؟

یک سرویس 64 کیلوبیت بر ثانیه در کشور بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشود و سرعت دانلود 8/0 کیلوبایت بر ثانیه تا حداکثر هشت کیلوبایت بر ثانیه متغیر است.
به گزارش ایسنا، علیرضا اصغریان مدیر کل نظارت بر سرویسهای فنآوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان این مطلب اظهار کرد: متوسط سرعت دانلود در سرویسهای ADSL حدود 3 تا 4 برابر دایلآپ است.
وی با بیان اینکه از نظر ما نرخ اشتراک پهنای باند 1 به 10، بسیار خوب است، ابراز کرد: شاهدیم که در برخی کشورها نرخ اشتراکهای بسیار بالاتر از این مقدار هم وجود دارد و اشتراکهای 1 به 16 یا 1 به 18 نیز به چشم میخورند که کیفیتهای خوبی نیز دارند.
اصغریان در ادامه اظهار کرد: ما حداقل سرعت دانلود را برای سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه، در نرخ اشتراک 1 به 10، حدود 6/1 کیلوبایت بر ثانیه عنوان کردهایم و این در حالی است که طبق آمارهای موجود در رگولاتوری، به طور متوسط کمترین سرعت دانلود در سرویسهای 128 کیلوبیت بر ثانیه، بین 7 تا 9 کیلوبایت بر ثانیه است و در شرایط بهتر نیز این میزان بین 14 تا 16کیلوبایت بر ثانیه است.
به گفته او طبق تعرفه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، در سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه و نرخ اشتراک 1 به 10، بدترین حالت سرعت دانلود، 6/1 کیلوبایت بر ثانیه است؛ در حالی که با اینترنت دایلآپ سرعت دانلود 3 تا 4 کیلو بایت بر ثانیه است.
به نقل از: همشهری آنلاین
دوشنبه 11 دی 1391
دبیر شورای عالی فضای مجازی: اینترنت ملی اشتباه است؛ فیلترینگ کاهش مییابد

مهدی اخوان بهابادی با بیان اینکه ما حتما به فیلترینگ در داخل کشور نیاز داریم وبه هیچ عنوان اینگونه نیست که بخواهیم ادعا کنیم کلا فیلتر را بر خواهیم داشت گفت: حجم سایتهای پالایش شده کاهش خواهد یافت.
به گزارش ایسنا، اخوان از آذرماه 1388 فعالیتهای اجرایی خود را به عنوان معاون آموزش، پژوهش و امور بینالملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز کرد و دی ماه همان سال به سرپرستی بزرگترین مرکز تحقیقاتی کشور (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) و سپس در اردیبهشتماه 89 به سمت قائم مقامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در فناوری و امور بینالملل منصوب شد. اما پیشرفتهای او به همین جا محدود نشده و او سال گذشته در قالب حکمی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی شناخته شد.
ادامه مطلب...
دوشنبه 11 دی 1391
اصلاح مصوبه تغییر نرخ پهنای باند اینترنت؛ اعمال قیمت طبق تعرفه قبلی

معاون سازمان تنظیم مقررات از اصلاح مصوبه تغییر نرخ پهنای باند اینترنت که اوایل آذرماه و با حدود 50درصد افزایش در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید، خبر داد و گفت: تا نهایی شدن این اصلاحات شرکت ارتباطات زیرساخت مجاز به اجرای این مصوبه نخواهد بود.
مهر نوشت: حسن رضوانی با بیان اینکه بنا به دلایلی مصوبه شماره 153 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر افزایش نرخ پهنای باند اینترنت از حدود 37 میلیون تومان به ازای هر لینک STM1 که معادل 155 مگابیت بر ثانیه پهنای باند است به 54 میلیون و 826 هزار تومان هنوز ابلاغ نشده است، اظهار داشت: اجرای این مصوبه نیازمند اصلاحاتی است.
ادامه مطلب...
دوشنبه 11 دی 1391
اینترنت پرسرعت برای 100سایت برتر

دبیر شورایعالی فضای مجازی وعده داد که به 100 سایت اینترنتی برتر به انتخاب مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، اینترنت با سرعت بالا و میزبانی و پهنای باند رایگان ارائه خواهد داد و برای 100 شرکت تولیدکننده برتر در حوزه فضای مجازی نیز تسهیلات کم بهره اعطا میکند.
دکتر مهدی اخوان بهابادی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانههای دیجیتال با اشاره به افزایش روز افزون و گسترش توسعه علم در دنیا و به تبع آن سرعت قابل توجه این توسعه در کشور، خاطرنشان کرد: برای گسترش این بخش و حمایت از فعالان حوزه رسانههای دیجیتال، 2 روش حمایتی پیش از تولید و پس از تولید باید درنظر گرفته شود که اگرچه حمایتهای پیش از تولید نیازمند هزینههای قابل توجهی است که ممکن است اجرایی نشود اما در روش حمایتهای پس از تولید برپایی جشنوارههایی مانند رسانههای دیجیتال و شناسایی و تقدیر از برگزیدگان میتواند در این زمینه بسیار راهگشا باشد.
ادامه مطلب...
دوشنبه 11 دی 1391
پیشبینی مکآفی برای سال 2013: تهدید تلفنهای همراه از سوی بدافزارها بیشتر میشود

شرکت مکآفی پیشبینی کرده است که برای سال 2013 تهدیدهای ناشی از بدافزارهای تلفنهای همراه افزایش چشمگیری خواهد یافت.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شرکت امنیتی مکآفی در گزارش سالانه خود درباره "پیشبینی تهدیدها" عنوان کرده است که در سال آینده میلادی بدافزارها، ویروسها و دیگر نگرانیهای امنیتی افزایش چشمگیری خواهند یافت.
ادامه مطلب...
دوشنبه 11 دی 1391
لطفاً چرخ را دوباره اختراع نکنید
حمید ضیاییپرور:
بخش عمدهای از هم و غم مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که در حال حاضر در برزخ بودن یا نبودن قرار گرفته است صرف اختراع، ابداع و راهاندازی سرویسهایی میشود که پیشتر نمونه خارجی آنها ابداع شده و تازه ما میخواهیم این مسیر را از ابتدا آغاز کرده و بعد از سالها صرف وقت و هزینه کردن میلیاردها تومان آنها را بهاصطلاح بومی کنیم. ...
ادامه مطلب...
دوشنبه 4 دی 1391
آیا توفان بزرگ سایبری در راه است؟

اسماعیل ذبیحی:
نگاهی به روند فعلی تولید و انتشار بدافزارهای رایانهای و تغییر الگوهای جرم و خرابکاری در اینترنت نشان میدهد که جهان مجازی به هیچ عنوان جای امن و قابل اعتمادی نیست. این نگرانی البته دو چندان میشود وقتی که استفاده از اینترنت، شبکه و روشهای نوین ارتباطی اجتنابناپذیر باشد. ...
ادامه مطلب...
دوشنبه 4 دی 1391
تصویرسازی زیبا از پدیدهای ترسناک؛ نقشه آنلاین حملات سایبری در جهان
نقشه حملات سایبری که در لحظه در سرتاسر جهان رخ میدهند را میتوان در اینفوگراف رنگارنگ و جذابی که به تازگی طی پروژه Honeynet ایجاد شده، مشاهده کرد.
این طرح گرافیکی جذاب همزمان با وقوع حملات سایبری محل و زمان وقوع آنها را با درخشش رنگهای زرد و قرمز بر روی نقشهای با رنگ قالب آبی تیره نمایش میدهد.
ادامه مطلب...
دوشنبه 20 آذر 1391
مدیر کل یونسکو: علم هم پیمان توسعه پایدار و همکاری جهانی است

در اثنای روز جهانی علم برای صلح و توسعه در 10 نوامبر 2012 مدیر کل یونسکو خواستار تمرکز بیش تر بر علم به عنوان ابزاری جهت دستیابی به توسعه و صلح گردیدو بیان داشت علم بهترین دارایی برای حمایت از توسعه فراگیر و عادلانه استو در سال جاری علم به هم پیمانی برای توسعه پایدار و همکاری جهانی تبدیل شده است...
ادامه مطلب...
شنبه 27 آبان 1391
هشدار یونسکو: افزایش محدودیت های اعمال شده بر اینترنت
دانش و ایده امروز با سرعت باور نکردنی، در سطح جهانی و با هزینه بسیار کم از طریق اینترنت در حال گسترده شدن است که سال های پیش حتی تصور آن نیز غیر ممکن بود. با این حال تلاش برای مهار آن همواره وجود داشته و افزایش یافته است. این قسمتی از سخنان دستیار ارتباطاتی مدیر کل یونسکو، جانیس کلین در بیان نگرانی یونسکو از افزایش اعمال محدودیت های بیش تر از جانب دولت ها بر اینترنت و جریان اطلاعات در 8 نوامبر بود. یونسکو معتقد است هر روز دولت ها محدودیت بیش تری را بر اینترنت و جریان اطلاعات در آن اعمال می نمایند و این اقدامات هر روز شکل نگران کننده تری به خود می گیرد...
ادامه مطلب...
شنبه 27 آبان 1391
کشف بنای چهار هزار ساله با استفاده از گوگل ارث
این هم حادثه ای برای یادآوری ارزش تکنولوژی و فناوری و لزوم رعایت حق دسترسی افراد بدون تبعیض، به ویژه متخصصین و فرهیختگتان به آن:
یک استاد دانشگاه ایرلند بدون آنکه میز تحریر خود را ترک کند موفق به کشف محوطهای باستانی در یکی از مناطق آن کشور شد.
به گزارش آیریش سنترال که در پایگاه اطلاعرسانی سازمان میراث فرهنگی نیز منتشر شده است، آیدان او سولیوان، استاد دانشگاه دوبلین که در حال جمعآوری مطالب از اینترنت برای ارائه به دانشجویان خود بود، موفق به کشف منطقهای چهار هزار ساله از طریق عکسهای گوگل ارث شد.
این کشف که بهسرعت در رسانههای نوشتاری و روزنامههای ایرلند منتشر شد، نشان میدهد این محوطه حدود چهارهزار سال پیش یک حصار بزرگ بوده است. باستانشناسان معتقدند که این حصار دایرهایشکل حدود 263تا 328فوت قطر داشته و در دو هزار فوتی حصاری متعلق به عصر آهن که در آن مراسم مذهبی انجام میشده واقع بوده است. برخی نیز بر این باورند که این منطقه برای انجام مراسم مذهبی در فضای باز ساخته شده و در اواخر عصر نوسنگی و عصر برنز مورد استفاده بوده است.
تاکنون تصویری از این حصار بزرگ در نقشههای تاریخی و عکسهای هوایی وجود نداشت و این اولینبار است که بقایایی از آن در تصاویر گوگلارث پدیدار شده است. تصاویر منتشر شده از این منطقه مربوط به سال2008 است و نشان میدهد این بنای تاریخی چهار سال دور از دید کاوشگران قرار داشته است.
به نقل از: همشهری آنلاین- 9 آبان 1391
یکشنبه 14 آبان 1391
تولید علم یا تولید مقاله؟
اینکه ایران رتبه اول تولید علم و فناوری را در منطقه بهدست آورد باعث خوشحالی هر ایرانی است، اینکه این رتبه 13سال قبل از هدف تعیین شده در سند چشمانداز توسعه 20ساله ایران بهدست آمده باشد نیز باعث افتخار هر شهروند این کشور است، اما آیا واقعا ایران توانسته در سال 1391رتبه اول تولید علم و فناوری را در منطقه آسیای جنوبغربی یعنی 25کشور حوزه خاورمیانه که در سند چشمانداز بهعنوان کشورهای هدف تعیین شده است بهدست آورد؟
ادامه مطلب...
یکشنبه 14 آبان 1391
اپراتورهایی که به سود میاندیشند
«یکی از اپراتورهای تلفن همراه کشور حدود 800 میلیون تومان در یکی از مسابقات پیامکی بدون اطلاعرسانی به مشترکان، از شرکت آنها در این مسابقه سود عایدش شده بود. »
این عین جملاتی است که از سوی معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام شده است. البته وی خبر داده که این مبلغ با پیگیریهای رگولاتوری و سازمان تعزیرات بهحساب مشترکان بازگردانده شد. هر چند بعید است سیستم بیلینگ اپراتورها آنقدر دقیق و هوشمند باشد که بتواند این مبلغ را بهحساب آنها برگرداند و البته مشخص نیست برگرداندن پول گرفته شده بهحساب پرداختکنندگان چگونه میسر است؟
ادامه مطلب...
یکشنبه 14 آبان 1391
توکیو بالاترین امکانات ارتباطی جهان را دارد

طبق بررسی های آماری منتشر شده در گزارش سالانه " شهرهای روبه رشد " ویژه سالهای 2012 -13 که توسط شرکت" کوشمن و ویکفیلد"ارائه میشود، توکیو جایگاه نخست جهان را از نظرسهولت ارتباطات و قابلیت تماس وارتباطات انسانی را آن خود کرد.
این گزارش توکیو پایتخت کشور ژاپن را رابرترین شهر جهان از نظر سهولت ومیزان ارتباطات الکترونیکی و نیز ارتباطات درهمه حوزه های زمینی ، هوایی ، دریایی و دیگر امکانات حمل و نقل معرفی کرده است.
طبق همین گزارش پس از توکیو، هنگ کنگ و نیویورک و سپس لندن به ترتیب در جایگاههای دوم، سوم و چهارم جدول جای گرفتهاند.
توسعه ارتباطات و دسترس پذیری عنصر بسیار مهمی برای شهرها از نظر تولید و تداوم فرصتهای تجاری و اقتصادی و نیز تامین فرصت درزمینههای سرگرمی و تفریحات است.
به گزارش خبرگزاری رسمی اردن به نقل از همین گزارش، دبی رتبه 15 جهانی را در میان 20 شهر برتر جهان بدست آورده است.به
نقل از: خبرگزاری میراث فرهنگی- 13 آبان 1391
یکشنبه 14 آبان 1391
پیامکهای فلهای؛ سوهان روح مشترک مورد نظر!

در بهمنماه سال1390، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغیهای به اپراتورهای تلفن همراه ارسال کرد که براساس آن ارسال هر گونه پیامک تبلیغاتی به مشترکان بدون رضایت آنها ممنوع است. با وجود اینکه از این مصوبه بیش از ششماه میگذرد هنوز به مرحله اجرا در نیامده است. حجم پیامکهای ارسالی به مشترکان به حدی است که موجب مزاحمت و دردسر برای آنها شده است، حتی آنهایی که از طریق سامانهها و شمارههای اعلامشده درخواست عدمدریافت پیامک فلهای داشتهاند نیز کماکان پیامک دریافت میکنند.
ادامه مطلب...
یکشنبه 14 آبان 1391
درسها و عبرتهای اختلال در جیمیل
اختلال یک هفتهای جیمیل در ایران اگرچه چند روزی است برطرف شده اما در این میان نکاتی قابل تأمل است:
تناقضگویی مسئولان ذیربط در اینباره نشان داد که تصمیم واحدی درباره فیلترینگ جیمیل گرفته نشده و هرکسی از ظن خود در اینباره اظهارنظر میکرده است.کمیته فیلترینگ نیاز به یک سخنگوی رسمی دارد تا اخبار و موضعگیریهای مرتبط با فیلترینگ که کم هم نیست از زبان او بیان شود.
ادامه مطلب....
یکشنبه 14 آبان 1391