جمعه 19 ارديبهشت 1393
اخبار استانی اردیبهشت ماه بخش دوم





مختاري: دانش بهمعناي دانستن مباحث تئوري نيست/ اشتغال تنها با تزريق اعتبار ايجاد نميشود
مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان فارس گفت: دانش تنها مباحث تئوري نيست، فراگيري مهارتها نيز بخشي از دانش را تشكيل ميدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهي فارس، سهراب مختاري چهارشنبه 17 ارديبهشت در يازدهمين گردهمايي اشتغال جهاددانشگاهي كه به ميزباني جهاددانشگاهي فارس در شيراز برگزار شد، گفت: نقش آموزش در تغيير رفتار بسيار مهم است.
وي اضافه كرد: اگر بخواهيم تغيير رفتار فردي و گروهي را شاهد باشيم، ابتدا بايد به آموزش دانش بپردازيم، اين موضوع موجب تغييرات در نگرش ميشود و در نهايت به تغيير رفتار فردي و گروهي ميرسد.
مختاري گفت: اما دانش شامل چه مسائلي است، دانش تنها مباحث تئوري نيست، فراگيري مهارتها و مهارتآموزي نيز بخشي از دانشافزايي را شامل ميشود زيرا به صرف فراگيري و آموزش تئوريك نميتوان اشتغال ايجاد كرد.
وي با تاكيد براينكه افراد داراي مهارتهاي حرفهاي راحتتر قادر به ايجاد اشتغال هستند، گفت: وقت آن رسيده اگر اهميت موضوع اشتغال را ميبينيم به سمتي برويم كه به كارآفريني اهميت بيشتري بدهيم.
مختاري با بيان اينكه برگزاري همايشها و گردهماييهاي اشتغال، زمينهساز ايجاد فكر در مسير گسترش مهارتآموزي است، گفت: آموزش مهارتهاي حرفهاي، در تنظيم بازار و سياستگزاريهاي اشتغال ميتواند كمك كند.
مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: بايد ديد كه از ظرفيتهاي دستگاههاي اجرايي، در حوزههاي كارآفريني چه استفادههايي را ميتوانيم ببريم، دستگاههاي اجرايي ظرفيتهاي بالفعل و بالقوه دارند و ميتوان استفاده كرد.
مختاري گفت: دفاتر كارآفريني ايجاد شده را بايد فعال كرد، تنها راه ايجاد اشتغال، تزريق اعتبار نيست، بسياري از تشكلهاي مردمنهاد وجود دارد كه ميتوان از آنها براي تغيير فرهنگ كار و ارتقا بهرهوري استفاده كرد.
*
مطالعه و جانمايي نسل نو شهرها و شهركهاي جديد
معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس هيات مديره و مديرعامل شركت مادرتخصصي عمران شهرهاي جديد كشور گفت: مطالعه و جانمايي براي احداث نسل نو شهرها و شهركهاي جديد در دستور كار دولت يازدهم قرار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهي فارس، محسن نريمان بعدازظهر چهارشنبه 17 ارديبهشت ماه در حاشيه نشست مديران عامل شركتهاي توسعه و عمران شهرهاي جديد كشور در شيراز، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوال خبرنگار ايسنا، گفت: اولويت براي ايجاد شهرهاي جديد در كشور، به مناطقي است كه فاقد شهر جديد است.
نريمان گفت: استانهاي شمالي كشور در موضوع مطالعه و جانمايي براي احداث شهرهاي جديد در اولويت قرار دارند.
وي همچنين در پاسخ به سئوال ديگر خبرنگار ايسنا در خصوص نبود زيرساختهايي نظير فاضلاب، اماكن آموزشي و فرهنگي و ... در برخي شهرهاي جديد مانند صدرا، گفت: يكي از بندهاي قانون دستگاههاي اجرايي را مكلف به تامين نيازهاي شهرهاي جديد كرده و تاكيد دارد كه نيازهاي شهرهاي جديد بايد مشابه ديگر شهرها بر طرف كنند.
نريمان خاطرنشان كرد: دستگاههاي اجرايي مكلف هستند كه نيازهايي نظير مدرسه، بيمارستان و فاضلاب را مانند ديگر شهرها تامين كنند.
وي در عينحال گفت: ما بهعنوان يك دستگاه دولتي، با توجه به اجازهي قانوني براي انجام تهاتر، تلاش ميكنيم تا عرضه اراضي در مالكيت خود، بستر را براي تامين منابع مالي لازم در اجراي طرحهايي نظير ساخت مدرسه، فراهم كنيم.
نريمان گفت: در سالي كه بهنام اقتصاد و فرهنگ نامگذاري شده است، ما نيز بهنوبه خود تلاش ميكنيم زيرساختهاي فرهنگي را در مسيري كه قانون به ما اجازه داده است، در شهرهاي جديد كشور، در حد توان، ايجاد كرده و گسترش دهيم.
معاون وزير راه و شهرسازي همچنين گفت: بالغ بر 90 درصد كل واحدهاي مسكوني طرح مسكن مهر در شهرهاي جديد كشور را تا پايان سال 93 به اتمام خواهيم رساند.
نريمان خاطرنشان كرد: بودجه امسال شركت شهرهاي جديد كشور، 500 ميليارد تومان است كه با استفاده از سرمايهي بخش خصوصي و تهاتر، تا 30 هزار ميليارد تومان قابل افزايش است.
*
معاون استاندار فارس:
برخورد دولت با مباحث اشتغال و كاهش تورم متعهدانه است
معاون برنامهريزي و اشتغال استانداري فارس گفت: برخورد و مواجهه دولت با مباحثي نظير اشتغال و مهار تورم و افزايش رشد اقتصادي، متعهدانه و با برنامه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهي فارس، تاجگردون چهارشنبه 17 ارديبهشت در يازدهمين گردهمايي اشتغال جهاددانشگاهي كه به ميزباني جهاددانشگاهي استان فارس در شيراز برگزار شد، گفت: البته امامجمعه موقت محترم شيراز مباحثي را طرح كردند كه من معتقدم به اين شدت هم نيست.
وي با تاكيد بر اينكه ظرفيت زنان در حوزههاي مختلف اشتغال در جمهوري اسلامي ايران، يك ظرفيت بزرگ و تاثيرگذار و توانمند است، گفت: دولت محترم هم در هر مبحثي كه ورود كرده و ميكند، همواره مباحث ديني را مد نظر داشته و دارد.
تاجگردون با بيان اينكه اشتغال يكي از دغدغههاي مهم دولت يازدهم است، گفت: طي چندسال گذشته روند بيكاري در استان فارس رو به رشد بوده و به آمارها كه نگاه ميكنيم آمار بيكاري از بيش از 13 درصد در سال 84 تا سال 90 روند صعودي را طي كرده است و از انتهاي سال 90 و سالهاي 91 و 92 از رشد آن كمي كاسته شده و در پايان 92 باز به بيش از 13 درصد رسيده است.
وي رتبه بيكاري فارس را هماينك در كشور هفتم اعلام و اضافه كرد: اين رتبه در سال گذشته سوم بوده است.
تاجگردون با بيان اينكه بخش اعظم بيكاران را فارغالتحصيلان دانشگاهي شامل ميشوند، گفت: يكي از نكات اصلي مد نظر دولتمردان و برنامهريزان استفاده از اين ظرفيت در مباحث اشتغال است، اشتغال فارغالتحصيلان كه جهاددانشگاهي الحق به آن ورود خوبي داشته، زمينه ساز اشتغال ساير گروهها است.
معاون برنامهريزي استانداري فارس علت نرخ بيكاري موجود را مسائل جهاني و نداشتن تعهد به اجراي قانون دانست و گفت: بسياري از كارخانهها كه اشتغال استان را مديريت ميكردند، به دليل نبود مواد اوليه به تبع تحريمها از يك سو و نبود حمايت قانوني از سوي ديگر نتوانستهاند مسير توليد و فعاليت را ادامه دهند و شرايط بغرنجي دارند.
وي با اشاره به بخشي از صحبتهاي امام جمعهي موقت شيراز در انتقاد از بالا بودن نرخ تورم، گفت: سال گذشته نرخ رشد اقتصادي كشور منفي 50 درصد بود و دولت يازدهم تمام تلاش خود را بايد ابتدا صرف متوقف كردن اين روند ميكرد كه بهحمدالله موفق هم بود.
تاجگردون تاكيد كرد: در پايان سال گذشته و با وجود تامين نشدن كامل منابع مالي، بخشي از منابع دولت به سمت تكميل پروژههاي عمراني نيمهتمام متمايل شد، پروژههايي كه ايجاد اشتغال پايدار را مديريت ميكند تا با اين اقدام رشد منفي اقتصادي را به سمت صفر متمايل كند.
معاون برنامهريزي و اشتغال استانداري فارس با اشاره به اينكه اجراي فاز دوم طرح هدفمندي يارانهها و افزايش قيمت حاملهاي انرژي، ناخواسته تاثير خود را بر توليد و قيمت كالا و خدمات خواهد گذاشت، گفت: ادعا نميكنيم نرخ تورم را كاهش دادهايم و ميدهيم، ما ابتدا بهدنبال مهار رشد افسار گسيخته تورم بوده و هستيم.
*
رئیس جهاد دانشگاهی کشور تاكيد كرد:
ضرورت تدوين استراتژي توسعهصنعتي
رئيس جهاددانشگاهي كشور گفت: يكي از نيازهاي اساسي كشور، تدوين استراتژي توسعهي صنعتي است كه بايد هرچه سريعتر در دستور كار قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهي فارس، حميدرضا طيبي چهارشنبه 17 ارديبهشت در يازدهمين گردهمايي سراسري اشتغال جهاددانشگاهي كه به ميزباني جهاددانشگاهي استان فارس در شيرازبرگزار شد، نهاد انقلابي جهاددانشگاهي را يكي از ظرفيتهاي موثر و كارآمد براي همكاري در تدوين استراتژي توسعهي صنعتي معرفي كرد.
طيبي گفت: در شرايطي كه مشكلات زيادي براي فارغالتحصيلان دانشگاهها وجود دارد، بايد براي شناخت علل و موانع ايجاد اشتغال كار جدي كرده و پيشنهاد ارائه بدهيم، جهاددانشگاهي هم سابقه بسيار موفق در توليد علم و تجاري سازي توليدات علمي خود دارد و هم از ظرفيت و سازمانهاي خوبي در مباحث پژوهشي و آموزشي برخوردار است و ميتواند با استفاده از اين ظرفيتها مشكلات را تحليل كرده و راه حل ارائه بدهد.
عضو شورايعالي انقلاب فرهنگي گفت: مسئولان مكررا لزوم توسعهي فناورانه و اقتصاد دانشبنيان را مد نظر قرار دادهاند، راه توسعهي فناورانه و صنعتي شدن كشور هم اصليتري راه ايجاد اشتغال است، اما منظور ما از بيان اين مفاهيم چيست؟ آيا بايد دانش را خريداري كنيم يا آن را خود توليد كنيم.
وي گفت: بهعنوان مثال ميتوان روي زمينهاي كوچك كارهاي اقتصادي خوبي انجام داد، با محدوديتهايي كه در كشور بهلحاظ منابع آب و زمينهاي حاصلخير داريم، بايد صاحب فناوري و دانش بشويم تا بتوانيم حداكثر بهرهوري را داشته باشيم، اما اين كار را چه كسي بايد انجام دهد؟ مزيتهاي ملي ما چه چيز است؟
وي با اشاره به اينكه بايد استراتژي توسعه را در هر زمينه مشخص كرده و ببينيم در كدام حوزه داراي مزيتهاي بيشتر و بهتري هستيم، گفت: اينكه انرژي مزيت اصلي ما است يا معدن، اين استراتژي توسعهي صنعتي بايد بگويد در حوزهي اكتشاف بايد صاحب دانش فناوري بشويم يا در فرآوري محصولات؟
طيبي با بيان اينكه در سالهاي پس از انقلاب بيش از 40 واحد توليد سيمان در كشور راهاندازي شده است، گفت: در اين مدت بايد برنامهاي تدوين ميشد كه تنها ماشينآلات چند واحد توليد سيمان را از خارج كشور وارد ميكرديم و بعد خودمان صاحب دانش ميشديم.
وي با اشاره به فعاليتهاي كشور در عرصه توليد خودرو و طرح اين مبحث كه بايد بررسي علمي كرد كه آيا توليد انبوه چند خودرو مزيت است يا بايد به سمت محصولاتي رفت كه ارزش افزوده بالاتري دارند، گفت: بهعنوان مثال آيا ميتوان در مباحث الكترونيك سرمايهگذاري كرد؟
طيبي با اشاره به روند رشد كشورهايي نظير كرهجنوبي و با يادآوري اينكه آن كشور چند صنعت را بهعنوان محور توسعه قرار داده و آنها را دنبال كرده است، گفت: اكنون در ايران در 10 شهر بين 2 تا 12 خط مترو وجود دارد يا در حال احداث است كه اين خطوط نيازمند چندهزار واگن است، آيا بايد تمام اين واگنها را از خارج تامين كرد يا بايد خريد را از جايي انجام داد كه مبنايي براي انتقال دانش توليد واگن هم باشد.
وي با تاكيد بر اينكه در تدوين استراتژي توسعهي صنعتي بايد از توليد داخلي حمايتي معقول و منطقي انجام شود، استفاده از تجارب ساير كشورها در اين زمينه را بسيار مهم برشمرد و گفت: كاري كه در كشور ما بهعنوان حمايت از صنايع انجام شده، توزيع پول بوده است، حال آنكه توليد كننده باهوش است و اگر فرض براين باشد كه نيت خير وجود دارد و برخورداران از اين حمايتها بخواهد پول را پس بدهند، با توجه به شرايط اقتصادي در جايي سرمايهگذاري ميكنند كه بتوانند پاسخگوي بانك باشند.
طيبي با اشاره به تب ايجاد شركتهاي دانشبنيان كه در كشور فراگير شده است، گفت: آيا تضميني براي خريد محصولات توليد شده توسط شركتهاي دانشبنيان وجود دارد، اگر تضمين نباشد ميتوان انتظار داشت كه يك شركت محصولي را توليد كند و بگذارد كه فردا بانك يقهاش را بگيرد و مطالباتش را طلب كند؟
رئيس جهاددانشگاهي كشور يكي از تجارب منفي كشور ما را ايجاد بازار مقياس دانست و گفت: اگر بنا به توليد يك محصول است بايد مبنا داشته باشيم، شايد در يك محصول وجود و فعاليت يك توليد كننده كافي باشد، توليد و فعاليت توليدي بايد براي توليد كننده صرفهي اقتصادي باشد، در بررسي توسعهي كشور كره، متوجه ميشويم كه بازار را تجميع كرد و دست يك توليد كننده سپرد، در صنعت الكترونيك، در صنعت خودرو و ساير صنايع، اما در كشور ما هم الي ماشاالله براي همه مجوز صادر ميكنيم.
وي با قبول اينكه توجه به بازارهاي رقابتي در سطح بينالملل اهميت دارد و توليد هم نبايد عرصه منوپل باشد، خاطرنشان كرد: صدور مجوز بدون مطالعه نيازها، منجر به آن ميشود كه بر سر توليدكنندگان ماكاروني و كاشي آمد.
طيبي تصريح كرد: جهاددانشگاهي از نهادهايي است كه ميتواند در اين حوزه فعاليت كند، چه در حوزهي علوم انساني، چه در حوزهي پژوهشي و راهكار براي حل مسائل و مشكلات كشور ارائه بدهد.
رئيس جهاددانشگاهي كشور البته نوشتن استراتژي و اجراي آن نياز را نيازمند ثبات سياسي و وفاق ملي دانست و گفت: برنامهها نبايد در گردشهاي سياسي دچار تغيير شود، اتفاقي كه در جمهوري اسلامي زياد افتاده است، بايد بتوانيم كشمكشهاي سياسي را نداشته باشيم تا سياستهاي بلند مدت تاثيرگذار باشد و در برنامه پنجم توسعهي جهاددانشگاهي در حوزه اشتغال به اين مسائل پرداخته شده است.
طيبي ابراز اميدواري كرد كه در دورهي مديريت جديد جهاددانشگاهي بتوان در توسعهي علمي و فناورانه و توسعهي فرهنگ در ابعاد مختلف از جمله فرهنگ كار و تلاش، الگوسازي مناسبي انجام شود.
*
حجتالاسلام رضوي اردكاني:
سيستم بانكي عليل و ربوي نميتواند اشتغال ايجاد كند
امام جمعهي موقت شيراز گفت: سيستم بانكي عليل و ربوي و مريض نميتواند اشتغال ايجاد كند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهي فارس، حجتالاسلام سيد ابوفاضل رضوي اردكاني در اولين روز يازدهمين گردهمايي اشتغال جهاددانشگاهي در شيراز گفت: بانك فاجعهي نظام ما است، جز ربا خوري و ربا پروري چه كرده است.
وي فعاليت بانكها را شرعي ندانست و با اشاره به تلاش شوراي نگهبان و يادآوري اينكه اين تلاش يك حكم ثانوي بوده است تا بانك عقودي داشته باشد و پول دريافتي مردم رباي محض نباشد، خاطرنشان كرد: اين اقتصاد در حال موت است كه پولهاي مردم جمع ميشود در بانكها و افراد زير كولر بشيند و بدون زحمت سود تضمين شده بگيرد، اين درست نقطه مقابل اشتغال است.
وي با بيان اينكه بخشي از اين پول هم كه به شكل غيرقانوني از بانكها خارج ميشود، خاطرنشان كرد: كسي را متهم نميكنم اما اگر همكاري بانكها نباشد، هيچ دزدي نميتواند از بانك پول بدزدد، حتما بايد با رئيس و كارمند بانك دوست، رفيق يا فاميل باشيم كه بتوان پولي را تحت عنوان تسهيلات از بانك گرفت.
حجتالاسلام رضوياردكاني با اشاره به اينكه بخشي از تسهيلات پرداختي بانكها بهجاي رفتن در مسير توليد، تبديل به خودروهاي گرانقيمت شده و در خيابانها براي نواميس مردم ايجاد مزاحمت ميكند، گفت: اگر قرار است صحبتهاي رهبري عملي شود، به شعار ختم نشود، بايد فكري اساسي كرد.
وي اضافه كرد: دولت آقاي روحاني حفظالله، كه اميدواريم بر پايه تدبير و اميد باشد و تيم اقتصادي اين دولت چه كرده است، وقتي ميگوييم تورم پايين آمده است، اما مردم آن را احساس نميكنند چه معنايي دارد؟ دولت قبلي را متهم كردهايم، آماري هم به رئيسجمهوري دادهاند ايشان هم اعلام كرده است، با آمار مشكل مردم حل نميشود، مشكل مملكت حل نميشود.
امام جمعهي شيراز تصريح كرد: بانكها امروز فاجعهي نظام اسلامي هستند، كجاي دنيا سراغ داريم كه بانكها 25 درصد سود بدهند، پولي كه بايد در جهت توليد باشد در بانك خوابيده است.
وي با اشاره به بدهي چندصد ميلياردي دانهدرشتها به بانكها، گفت: تاكنون نسخهي علمي و عملي براي معالجه ارائه نشده است، اگرچه نسخههايي براي تسكين درد ارائه شده است.
امامجمعهي موقت شيراز با اشاره به حضور زنان در عرصههاي اشتغال، گفت: ما گاهي به اين طرف غش ميكنيم، امروز بيشتر پستها در اكثر وزارتخانهها و سازمانها به زنان واگذار شده است، اسلام البته جايگاه زن را بسيار بالا دانسته اما اينكه در هر وزارتخانه از هر 10 كارمند 8 نفر زن باشد دو نفر مرد، اين تبديل به يك فاجعه ميشود، يكسري شغلها مناسب شخصيت زنان نيست.
حجتالاسلام رضوياردكاني با پيشنهاد اينكه زمينه براي حضور زنان در عرصههاي پزشكي و پيراپزشكي فراهمتر شود، گفت: اينكه بهدليل نبود دندانپزشك زن، زني جوان توسط يك پزشك مرد معالجه شود، صحيح نيست.
وي همچنين خاطرنشان كرد: امروز در عرصههاي تعليم و تعلم هم استاد زن كم داريم، در شغل معلمي حضور زنان كم نيست اما در عرصه دانشگاه هنوز هم جادارد كه حضور بيشتر زنان را شاهد باشيم. اما اينكه زني در كارخانه ذوبآهن، زن جلوي كوره ايستاده و كار ميكند، اين مناسب زنان نيست.
امام جمعهي موقت شيراز همچنين با انتقاد از وضعيت حضور و فعاليت زنان در برخي شركتهاي خصوصي، گفت: وارد اغلب شركتهاي هواپيمايي كه ميشويم رديف خانمهايي را ميبينيم كه نشستهاند با هفت قلم آرايش، عواقب اين نوع كار، عواقب خوبي نيست.
حجتالاسلام رضوياردكاني، نداشتن تناسب كار سنگين با خلقت زن را در بسياري از مشاغل مورد انتقاد قرار داد و گفت: بالارفتن سن ازدواج، بيكاري مردها، افزايش آمار طلاق، ايجاد بستر ناهنجاريهاي اجتماعي و اخلاقي و ... را از مشكلات اشتغال زنان در برخي مشاغل دانست.
*
معاون جهاددانشگاهي كشور:
ظرفيت پذيرش و محتواي درسي دانشگاهها تناسبي با نياز بازار كار ندارد
معاون جهاددانشگاهي و رئيس سازمان همياري اشتغال دانشآموختگان اين نهاد گفت: نهتنها ظرفيت پذيرش دانشجو در دانشگاهها هيچ تناسبي با بازار كار ندارد بلكه محتواي آموزشي مراكز آموزشعالي نيز تناسبي با محتواي شغل و نياز حرفهاي ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقهي فارس، علي احمدي چهارشنبه 17 ارديبهشت در يازدهمين گردهمايي اشتغال جهاددانشگاهي كه به ميزباني جهاددانشگاهي فارس، گفت: متاسفانه هنوز در دانشگاهها معيار اصلي نمره است و حتي دانشگاهي مثل علمي و كاربردي هم كه با هدف ايجاد اشتغال تاسيس شددر دايرهي تكراري ساير دانشگاهها گرفتار شده است.
وي با انتقاد از دولتهاي مختلف در بحث اشتغال گفت: همهي دولتها با شعار اشتغال و رفع بيكاري آمدند ولي معضل اشتغال هنوز پابرجا است در حالي كه هزينههاي هنگفتي براي اشتغال ايجاد كردند و در سالهاي گذشته هيچ دورنمايي براي اشتغال نداشتيم.
رئيس سازمان همياري اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهي با بيان اينكه از 8.5 ميليون فرصت شغلي موجود فقط 45 درصد آن به فارغالتحصيلان دانشگاهي اختصاص دارد، گفت: با اين توصيف آينده خوبي را براي اقتصاد كشور نميتوانيم ترسيم كنيم.
او ادامه داد: اگرچه اين حرفها ممكن است نااميد كننده باشد اما واقعيت است.
احمدي در عين حال مواهب طبيعي و نيروي جوان كشور را فرصتهاي خوب براي ايجاد اشتغال دانست و گفت: دانشآموختگان دانشگاهها يك فرصت براي هر كشوري محسوب مي شوند اما بايد ديد چرا اين فرصت در كشور ما به تهديد منتهي شده است؟
معاون جهاددانشگاهي كشور با طرح اين سئوال كه نهاد جهاددانشگاهي در كجاي معادلهي يادشده قرار دارد، گفت: جهاددانشگاهي در همهي دورانها و در مشكلات مختلفي كه پيش روي كشور قرار داشتهف ورود و نقش موثري ايفا كرده است، اكنون نيز به 2 شكل مِتوانيم به كمك حل مشكل اشتغال بشتابيم، يكي اينكه ما 30 هزار نقطه روستايي در كشور داريم كه اگر جهاددانشگاهي به كمك واحدهاي استاني بتواند 10 درصد اين نقاط را هدفگذاري و هر روستا را به يك بنگاه اقتصادي بدل كند، اتفاق خوبي در حوزهي اشتغال خواهد افتاد.
احمدي گفت: كمك ديگر نهادجهاددانشگاهي به موضوع اشتغال اين ميتواند باشد كه براي يكصد هزار فرصت شغلي پيشرو بهعنوان شبكهي پشتيبان عمل كند.
رئيس سازمان همياري اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهي كشور ابراز اميدواري كرد كه تمام مولفههاي دستاندركار كشور دست به دست هم دهند و مشكل اشتغال را مرتفع كرده و اشتغال فارغالتحصيلان دانشگاهي را به سرانجام مطلوبي برسانند.
*