موضعگیری کمیسیون در قبال توهین اخیر به مقدسات اسلامی
اخیراً پیرو نشر فیلم توهین آمیز به مقدسات اسلامی، دفتر مرکزی کمیسیون بیانیهای در این خصوص صادر کرد. همچنین تقریری رسانهای از سوی کمیسیون انجام شد که در مورخ 91.6.26 به عنوان سرمقاله روزنامه حمایت منتشر شد. برای ملاحظه هر مورد بر روی عنوان مربوطه کلیک نمایید.
دوشنبه 27 شهریور 1391
مسلمانان فرانسوی علیه گسترش اسلام هراسی تظاهرات کردند
مسلمانان فرانسوي با برپايي تظاهرات گسترش پديده اسلام هراسي در اين کشور را محکوم کردهاند

شرکت کنندگان در اين تظاهرات که در شهر ژنويليه واقع در شمال فرانسه برگزار شد، همچنين پايان اسلام هراسي را خواستار شدند.
اين تظاهرات در پي اخراج چهار نفر از کارمندان شهرداري ژنويه به دليل روزه دار بودن آنها در حين برگزاري اردوي تابستاني کودکان، برگزار شد.
مسئولان شهرداري مدعي هستند اين کارمندان مسلمان به دليل روزه داری، قادر نیستند به کودکان در جريان اين اردوي تابستاني رسيدگي کنند.
فعالان شرکت کننده در اين تظاهرات هدف از این اعتراض را اعلام همبستگي با اين چهار کارمند مسلمان روزه دار اعلام کردند.
اين فعالان همچنين هدف مهم ديگر اين تظاهرات را، ارسال اين پيام عنوان کردند که روزه داري در ماه مبارک رمضان با هیچ فعالیتی منافات ندارد.
به گفته اين فعالان، آنها حتي از کارکنان شهرداري براي حضور در مراسم افطار دعوت کردهاند که آنها اين دعوت را رد کردند.
مقامهاي مسئول شهرداري تاکنون به درخواست رسانهها درباره اين اقدام که انجمنهاي محلي و نمايندگان مخالف پارلمان از آن انتقاد کردهاند، پاسخي ندادهاند.
ژان فرانسوا کوپه، رئيس حزب اتحاد براي جنبش مردمي فرانسه نيز قويا از تصميم شهردار ژنويليه در اخراج اين چهار کارمند مسلمان انتقاد کرده است .
اين درحالي است که به گفته فعالان اين تصميم با انگيزههاي سياسي اتخاذ شده است.
مروان محمد، عضو گروه مبارزه عليه اسلام هراسي در گفت و گو با پرس تي وي گفت، اين نوع اسلام هراسي در تمامي اماکن از جمله محيط کار، مدارس، دانشگاهها، رستورانها و اماکن عمومي در حال وقوع است. اسلام هراسي پايان نيافته است و به همين دليل نيز ما به اينجا آمدهايم.
اين اولين بار نيست که مسلمانان در فرانسه صرفا بنابه انگيزههاي سياسي قرباني اسلام هراسي ميشوند.
دولت فرانسه پيشتر نيز در راستاي سياست اسلام ستيزي، از اداي فريضه نماز جماعت در اماکن عمومي و داشتن حجاب براي زنان مسلمان در اين کشور جلوگيري کرده است.
دوشنبه 23 مرداد 1391
برخورد پليس فرانسه با بدپوششي در سواحل
پليس فرانسه به مردم اين كشور هشدار داده است در صورت نداشتن پوشش مناسب و حضور در پاركها و سواحل به پرداخت جريمه يا حبس محكوم ميشوند. در اطلاعيه پليس فرانسه آمده است در فصل تابستان و افزايش تمايل افراد به حضور بيشتر در كنار رودخانهها و سواحل از مردم درخواست كرد تا با پوششي مناسب در اين مكانها حضور داشته باشند.
پليس همچنين در اطلاعيه خود آورده: در صورتي كه مواردي از عدمپوشش مناسب در كنار سواحل ديده شود فرد خاطي با پرداخت جريمه يا حبس روبرو خواهد شد.
بنابر اعلام پليس فرانسه، افرادي كه تمايل دارند در مكانهاي عمومي از نور خورشيد استفاده كنند بايد پوششي مطابق با قوانين عمومي داشته باشند. افرادي كه با پوششي نامناسب در اين مكانهاي عمومي حضور پيدا كنند دستكم به پرداخت 38 تا سه هزار و 750 يورو جريمه خواهند شد.
.

دوشنبه 23 مرداد 1391
درخواست روزهداران سومالیایی از مسلمانان برای کمکهای بشردوستانه
روزهداران سومالیایی از ملتهای مسلمان جهان خواستند تا در ماه مبارک رمضان کمکهای بشردوستانه بیشتری را روانه مناطق قحطیزده جنوب این کشور کنند.
شبکه تلویزیونی پرستیوی گزارش داد در حالی که مسلمانان جهان در حال برگزاری مراسم ماه مبارک رمضان هستند اما اوضاع برای مسلمانان روزهدار سومالی متفاوت است.
این گزارش افزود: بنا به اعلام سازمان ملل، از مجموع 7.5 میلیون نفر قحطیزده در سومالی، بیش از 2.5 میلیون نفر در جنوب هنوز نیازمند دریافت کمکهای بشردوستانه بیشتری هستند که به دلیل حضور نیروهای الشباب در این منطقه، به سازمانهای امدادرسان بینالمللی دسترسی ندارند.
پرستیوی با پخش تصاویری از اردوگاه آوارگان سومالیایی که در کپرهای نامناسب زندگی میکنند، گزارش داد مسلمانان روزهدار سومالیایی در ماه مبارک رمضان روزه میگیرند اما در پایان روز غذایی برای افطار ندارند.
یکی از آوارگان سومالیایی گفت: "ما گرسنه هستیم؛ در ماه رمضان و در چنین اردوگاه و شرایط زندگی، غذایی برای خوردن نداریم؛ ما همچنین با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه هستیم که بر کودکانمان تاثیر گذاشته است."
وی افزود: "ما از ملتهای مسلمان میخواهیم که به کمک ما بشتابند."
.
دوشنبه 23 مرداد 1391
جرم مردم بی پناه میانمار مسلمانی است

حجت الاسلام رمضانی، امام جماعت و مدیر مرکز اسلامی هامبورگ با محکومیت کشتار مردم بی دفاع مسلمان میانمار گفت: حمله به مردم بی دفاع، کشتار دسته جمعی، تجاوز به زنان و کودکان، غارت اموال مردم، آتش زدن منازل، تخریب مساجد و کوچ اجباری مسلمانان از شهر و دیار خود، بخشی از این وقایع دلخراش است که هر وجدان بیداری را دردمند و عواطف انسانی را جریحه دار می سازد.
وی افزود: جرم این مردم بی پناه تنها یک چیز است و آن اینکه آنها مسلمان هستند و در طول سالیان متمادی درعین فقر و نداری با کرامت وعزت زندگی کرده و سعی داشته اند در سخت ترین شرایط ایمان خود را حفظ کنند.
حجت الاسلام رمضانی افزود: عذاب آورتر آنکه دراین حرکت وحشیانه، دولت میانمار، مسلمانان کشورش را به رسمیت نشناخته و آنان را جزو شهروند محسوب نمی کند و اینک کار به جایی رسیده که دستور اخراج آنها نیز صادر شده است. این درحالیست که سکوت معنادار انواع و اقسام سازمانهای مدّعی حقوق بشر حاکی از آنست که همگی فقط بار این اسامی را به یدک می کشند.
مدیر مرکز اسلامی هامبورگ گفت: ما دراین مصیبت بزرگ به درگاه خدای سبحان شکایت می بریم و همدردی و همبستگی مسلمانان اروپا را با مسلمانان آن دیار اعلام می کنیم.
چهارشنبه 18 مرداد 1391